Mar 23, 2015, 10:59 PM

Не знаеш 

  Poetry » Love
356 0 0

 

"Не знаеш"
 
 
Не знаеш как обичам,
но не знаеш и как мразя.
С лошо не мога да те пазя,
това не мога да отричам. 
Не знаеш как обичам,
не виждаш на какво себе си обричам.
Мислиш, че усмихвам ти се само у вас,
на снимката омачкана, поръсена с прах.
Не знаеш как обичам,
а може би друг ще ти покаже.
Пожелавам ти от теб да не се откаже,
да си щастлива, тази мисъл само обличам.
Отдалеко гледам те като нощните ярки точици,
хем близо, а колко далече си. 
Не знаеш как обичам,
слънцето знае само, че сянката ми е зад теб.
Празен е отдавна моя поглед,
дадох ти го, не мога да го отвличам. 
Ще търкалям спомена романтичен към дерето,
а той ще си отбива пак бързо и спира проклето.
Не знаеш как обичам,
не от слабост вратата пред теб не заключвам.
Белезите от тези рани
покривам ги с оръфаните си ръкави.
Не знаеш как отдавана оттичам,
но все така продължавам да обичам...
 
 
2015г.
 
третият

© Третият All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??