Apr 22, 2016, 6:32 PM

Не знам къде живееш 

  Poetry
384 0 4

Не знам къде живееш

 

Омръзна ми. Омръзна. Да живея,

да съм една във лепкавото блато,

все по ръба и по реката да се рея,

да се надявам - някога, когато...

 

Тогава ти дойде и ме измъкна.

Във унисон със мене даже пееш.

Но във съдбата ти, като крадец, не ще се вмъкна.

Та аз дори не знам къде живееш...

© Мари Елен- Даниела Стамова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??