Не знам къде живееш
Омръзна ми. Омръзна. Да живея,
да съм една във лепкавото блато,
все по ръба и по реката да се рея,
да се надявам - някога, когато...
Тогава ти дойде и ме измъкна.
Във унисон със мене даже пееш.
Но във съдбата ти, като крадец, не ще се вмъкна.
Та аз дори не знам къде живееш...
© Мари Елен- Даниела Стамова Все права защищены