Jun 6, 2024, 10:45 AM

Не зная 

  Poetry » Love
162 1 6

Не зная какво е да бъда без теб -

без теб аз не мога да бъда,
сама, без любов, във греховен вертеп,
отхвърлена, с тежка присъда.

 

Не зная дали имам доза вина -
вината не мога да меря.
Понякога погледът крие злина -
наивно порочен, неверен.

 

Не зная какво е, не искам да знам -
че щом те раня, аз умирам.
Душата ми гасне без обич и плам,
макар че сърцето пулсира.

© Таня Гулериа All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??