Aug 5, 2007, 9:52 AM

НЕБЕ 

  Poetry
513 0 10


Потърси ме във своята вечност, където
от звездите се раждат красиви комети.
Аз ще бъда луната, за да ти светя,
ти пък - безбрежно красива планета.

И нека заедно ново небе сътворим,
в което изгряват скрити надежди,
ти - огън от обич, мечтан и любим,
аз пък жажда за страст и копнежност.

© Сияна Георгиева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??