5.08.2007 г., 9:52 ч.

НЕБЕ 

  Поезия
514 0 10


Потърси ме във своята вечност, където
от звездите се раждат красиви комети.
Аз ще бъда луната, за да ти светя,
ти пък - безбрежно красива планета.

И нека заедно ново небе сътворим,
в което изгряват скрити надежди,
ти - огън от обич, мечтан и любим,
аз пък жажда за страст и копнежност.

© Сияна Георгиева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??