Небе, мое вечно небе
безкрая е в ръцете ми.
Гласът ти в сърцето ми-
в кътче отеква и зове.
Небе донесло свободата.
Да се върна. Да остана.
В облаците твои да играя,
с птички звънливо да пея
в необятния простор.
И за небето аз да пея.
За любов да летя и пея,
със сърцето да обичам.
© Лили Вълчева All rights reserved.
Поздрави !