8.11.2023 г., 0:27 ч.  

Небе 

  Поезия
223 1 4

Небе, мое вечно небе

безкрая е в ръцете ми.

Гласът ти в сърцето ми-

в кътче отеква и зове.

Небе донесло свободата.

Да се върна. Да остана.

В облаците твои да играя,

с птички звънливо да пея

в необятния простор.

И за небето аз да пея.

За любов да летя и пея,

със сърцето да обичам.

© Лили Вълчева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??