Посрещаме изгрева на утрото
след нашата любовна лунна нощ!
И само в очите ти изумрудени
намерих желания...И няма мощ,
която чувствата ни да възспира,
за да докоснем звездният екстаз!
Звезда над нас,падайки умира...
А небето,любима,плаче без глас!
© Стойчо Станев All rights reserved.
Вчера беше специален ден за мен и семейните фамилии с които ни свързва любовта между Татяна и Павел и на любимия ни внук Габриел.
Чествахме рождения ден на съпругата ми Джени!😍❣️🙏