Feb 2, 2019, 3:33 PM

Небето е едно 

  Poetry » Love
414 0 4

Небето е безбрежно и красиво,
преоткривам го във твоите очи.
Ядосана ли си, то става сиво
и тогава няма никакви звезди...

 

Небето е едно, но променливо...
Дори бурята със музика звучи.
Усещаме го, все едно е живо,
и то заживява в нашите души.

 

Небето е "Обичам те, любима!".
Любовта ни е във нашите души.
Дори навън да е жестока зима,
любовта ни топли и ще ни спаси...

© Красимир All rights reserved.

Не може да има Разделени небета...

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??