Feb 19, 2005, 5:37 PM

Недей ме изоставяй, Господи 

  Poetry
1098 0 4

Недей ме изоставяй, Господи,

не знам, добра ли съм била...?

От твоите десет Божи заповеди

престъпила съм не една.

Ще вляза тази вечер в Храма

ще падна там, на колене,

а ти реши какво да стане.

Ще те попитам ”Накъде ”?

Недей ме изоставя, Господи,

подай ми своите ръце,

не мога дълго да остана

на колене, на колене...

 

© Маргаритка Харизанова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??