19.02.2005 г., 17:37 ч.

Недей ме изоставяй, Господи 

  Поезия
1091 0 4

Недей ме изоставяй, Господи,

не знам, добра ли съм била...?

От твоите десет Божи заповеди

престъпила съм не една.

Ще вляза тази вечер в Храма

ще падна там, на колене,

а ти реши какво да стане.

Ще те попитам ”Накъде ”?

Недей ме изоставя, Господи,

подай ми своите ръце,

не мога дълго да остана

на колене, на колене...

 

© Маргаритка Харизанова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??