Oct 11, 2012, 9:30 AM

Неделно 

  Poetry
585 0 1

Кекс, кафе, мечти,

тихо, че детето спи.

 

Глъчка, смях, игри,

бързо, идвай с нас и ти...

 

© Някой All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??