Oct 19, 2008, 6:06 AM

Недопустими 

  Poetry
528 0 1

Обичам те толкова много,
че се страхувам да бъда мила!
Ти никога не ме допусна до себе си.
Така аз не ти дадох любов открито!
Когато съм груба с теб -
това е моята маска...
Ако ти причинявам болка,
то е, защото ти ме убиваш!

                                       

      

© Тина All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??