Jun 18, 2009, 4:26 PM

Неизречена 

  Poetry
792 0 1

Неизречена

С толкова малко ли думи си служа
да не мога теб да изрека,
теб - мъко моя?

Опитах се да те изпея
в песни тъжни и безбройни,
опитах се да те преживея
във всички нощи неспокойни.

Не те изпях!
Да те преживея не успях!
Прикривах те зад тъжния си смях,
а от тебе още ме е страх!
От теб мъко моя!

Завръщаш се при мене бясна
до кръв да чоплиш моята душа
и посланието ти е безкрайно ясно -
не ще отстъпиш до смъртта!

С толкова малко ли думи си служа
да не мога теб да изрека
теб - мъко моя!!!!!

© Христина Димитрова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
  • Ти си по-силна, ще я победиш тая мъка!
Random works
: ??:??