May 14, 2013, 3:10 PM

Неизречени истини 

  Poetry » Other
679 0 0

Неизречени истини,

но как да ги изречеш?

Болят неистово!

Неизречени истини...

дори и неизречени

обречени са да са истини!

Някога, някои ще ги изрече!

Тогава времето ще спре.

Тогава ще се разбере,

че любовта до мен ще спре.

И не ще тръгне без мен!

Ще знае, че без мен ще умре

и ще знае, че с мен ще живее!

И този, които умее

някога да ги изрече.

Те ще са вече изречени истини,

и няма да болят неистово!

 

© Линна-Виделина All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??