Feb 2, 2021, 11:49 PM

Нежен свят 

  Poetry » Love
434 1 0

Ти дойде във моя свят, любов и нежност да му покажеш.

Сякаш беше вчера, когато твоите очи красиви аз съзрях. 

 

Бях изгубен дълго време, не знаех даже за какво съм жив. 

Сега научих се какво е да прощавам и цялата любов на теб ще дам. 

 

Всичко за което съм мечтал,

го имаш в пъти, душата си на дявола за тебе бих продал. 

Сълзи от обич, много пъти съм пролял,

за твоята любов се боря и никога не бих се аз предал. 

© Борислав Александров All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??