Apr 6, 2007, 4:07 PM

Нейното приятелство 

  Poetry
639 0 2
Намерих един човек.
Помислих, че той приятел е навек.
Имахме красиви дни
с емоций, мечти, весели сълзи.

В един прекрасен ден узнах
истината от един познат.
Разбрах, че тя ме е лъгала безсрамно,
убивала ме е с лъжите си безжално.

Погледнах реалността в очите,
приятелството ни отиде в бездната,
последвано от сълзите.
Седи вече тя в ъгъла, без капчица внимание.
Главата си извърнах без колебание.

© Милена Йорданова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
  • Благодаря ти много за хубавите думи
  • Всеки има такива моменти в живота си...Не се отчайвай!Главата горе и все напред
    Поздрави.
Random works
: ??:??