Aug 21, 2009, 12:45 AM

Нека! 

  Poetry » Love
542 0 3

Нека застанем под слънцето

и целунем се истински днес!
Нека видят ни птиците

и изпеят добрата ни вест!

Нека в небесата просторни

с тебе ний да полетим!
Нека по поля зелени

своя път да извървим!

Нека хората ни видят

и си кажат: "Ама че любов!"

Те не знаят, не разбират

нашия любовен зов!

Нека обичта е свята,

непрестанна, сладка - тя!

Нека, от лъчите сгрети,

се обичаме... до края на света!

 

22.08.05

© Нина Найденова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??