Jan 12, 2015, 10:59 PM

Нека само 

  Poetry » Love
454 0 2

Нека само те погледам…
чувствата си да пречистя..
С хубостта ти да прогледна,
че сега съм сляп от мисли.

Нека само те мечтая,
някъде в една въздишка…
По звездите разгадавам
как говориш ми с усмивки…

Нека само те докосна…
цветове да разпилееш...
Уморена от въпроси…
в отговорите да зрееш…

Нека само те целуна…
неочаквано, случайно,
може би ще се събудя
в сън от женските ти тайни…

Нека само да те имам…
за един живот - тъй кратък
и когато си отида…
да съм любовта в душата ти…

© Михаил Цветански All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??