Нека слезем от Олимп.
И без това е ветровито.
Нека пак да се родим.
Да започнеме на чисто.
Нека будни да не спим.
Да мине дето е боляло.
Нека вече си простим.
Утре нека бъдем в бяло.
Нека вече не мълчим.
Да излем на открито.
Всички маски да свалим.
Клас да сме узряло жито.
Нека вече се смирим.
Всеки край е и начало.
Свят красив да сътворим.
Нека сме единно цяло.
© Виолета All rights reserved.
Благодаря.