Nov 13, 2013, 10:58 PM  

Нека замълчим!... 

  Poetry
578 0 0

Не си поканен на вечеря, на която присъстваш.

Душата ти плаче… Но на никой не липсваш.

Какво ти остава?... Да се надкряскваш със гаргите?

Няма смисъл!? Няма смисъл…

 

Не си поканен във дом, в който живееш.

Душата ти стене. Но на никой не липсваш.

Какво ти остава? Да се бориш с оградите?

Няма смисъл? Няма смисъл..

 

Не си поканен в сърце, което обичаш.

Душата ти тлее. Но на кой ли му липсваш?

Какво ти остава? Да погълнеш отровите?

Има ли смисъл? Има ли смисъл?...

 

 

© Юлиан Владимиров All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??