Jun 9, 2010, 12:07 AM

Неотразима 

  Poetry » Humour
660 0 2

 

Там онзи ме бил забелязал,

а другият бил запленен...

Защо си ме, Боже, наказал

мъжете да тичат след мен?

С каква ги привличам омая -

не съм ненапита вода

не съм богиня изваяна,

а просто – нормална жена.

Жена, незаключила

двери сърдечни

след фалшивото вричане...

Но обич каква ще намериш,

ако искрено кажеш:

"Обичам те!"?!

 

 

© Станислава Дайлянова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??