Aug 11, 2009, 10:55 AM

Непорочно 

  Poetry » Other
686 0 12

Не се втелясвайте! Нямаше нищо.
И морала опазих, и къщата.
Имал съм време да пиша -
значи не съм я прегръщал.

Нямам да се страхувам и нямам за срам.
На любовници не сме си играли.
Имал съм време да ям -
значи не съм я галил.

Мила, кажи им и ти, че сме праведни
(2 х 100 равно на) 200 процента!
Че непорочно ти ме роди,
а тоя стих е плацентата.

© Райчо Русев All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??