Jan 17, 2021, 11:49 AM

Непосилна лекота 

  Poetry » Phylosophy, East forms
284 0 2

НЕПОСИЛНА ЛЕКОТА

 

Как

тежи,

притиска,

задушава

лекият живот!

© Раммадан Л.К. All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??