Jun 26, 2007, 10:20 AM

Непознат глас 

  Poetry
463 0 1
Защо тъй силно ме обичаш,
звезди ми сваляш от небето,
в любов се вричаш,
защо съм ти в сърцето.

Не са с тебе моите мечти,
за друг копнея аз,
с любов сърцето ми тупти
за него всеки час.

Любов в сълзи и мъка,
такава е от ден на ден,
"Обичам те"- отново вика
глас, непознат за мен.

Не те познавам,  разбери ме,
не те обичам аз,
но моля те, вземи ме,
за да не страдам вече аз.

© Анжела All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??