Jul 22, 2007, 12:08 PM

НЕПОЗНАТА ЖЕНА 

  Poetry
1365 0 6
НЕПОЗНАТА ЖЕНА


Изгубих се
по пътеки забравени.
И лутах се
като слепец сред тълпи.
Намирах
отломки от спомени
и парченца от чужди съдби.

И градях
с тях нова реалност.
Че не помнех
каква съм била.

Знаех само,
че в тази баналност
не искам
да бъда добра.

Всяка стъпка бе нова промяна.
Всяка крачка - път към дома.
Някога - изгубено момиче.
Сега - непозната жена.

© Мари Пиф All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??