May 8, 2007, 3:35 PM

Непреходни 

  Poetry
440 0 5

Нескончаеми сме! Времето ни пази.
Преповтаря ни във нашите деца.
Все в едни същи локви газим, газим,
оковани в безпределна свобода!
Пренаселени сме! От самите нас си.
Убедени в припознати чудеса!
А животите ни - купчина от драски 
по платното  на космичната дъга!
Пристрастени сме! Животът ни опива.
Прелъстени мигове бележат ни плътта.
Всяка мъдрост непремерена изстива
върху тънкия епител на страстта!
И божествени сме. Колкото греховни!
Вярата съгражда ни слънца!
Всички мигове в безкрая са преломни!
Но непреходни са нашите деца!

© Катя All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??