Sep 5, 2010, 8:16 AM

Непресторено 

  Poetry » Love
570 0 6

Обичай ме бързо,

че нямаме време -

от много проблеми

навярно във плен сме.


Обичай ме бързо,

нападат ме тръни -

дали е насън,

или съм осъмнала.


Обичай ме бързо,

че дните посвършват -

раздират ни думите,

препречват ни друмите.


Обичай ме бързо,

за да не помръзна -

съвсем не нарочно,

във време преломно.

 

© Мариола Томова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??