Feb 26, 2009, 8:08 PM

Непризнато 

  Poetry
589 0 0

 

Ето ме отново тичаща,

бягам от теб.

За пореден път обичаща,

друг, а не теб.

 

Опитвах, може би безброй пъти,

забравях те, погребвах те...

Но отново чувах гласа ти,

намирах те, откривах те...

 

До днес така живях, в грях,

до днес за теб копнях, но не посмях,

дори една дума да ти кажа.

Но за сметка на това успях,

себе си поне жестоко да накажа...

 

Утре не ще моля и не ще прося,

но скрита даже от себе си

в душата си гола ще нося

спомена, изгарящ во веки...

© Ивелина All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??