Apr 25, 2009, 6:20 PM

Неразбрана 

  Poetry
730 0 0

Неразбрана


Като приятел аз до тебе исках да застана,
но както винаги останах неразбрана!
Скрит смисъл във всичко откриваш ти -
всяко мое движение, поглед, дума или звук дори!
Но светът ми около теб не се върти,
в живота си имам по-важни неща, разбери!
Да те убеждавам аз не искам вече,
смисъл няма и да има, знам, човече!
Приятели с теб никога не ще станем,
а просто познати с теб ще си останем!

© Мария All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??