Jan 3, 2010, 6:22 PM

Нерисувани сънища 

  Poetry » Love
1214 0 3

НЕРИСУВАНИ СЪНИЩА

 

 

 

 

Красиви сънища да нарисува,
помолих мечтата си тъжна;
но тя се сгуши в самотата ми -
в припев от тъжни акорди.
Катранено-черна, нощта ме обгръща,
рисувам звездите - зимни светулки;
колко малко светлинка е нужна,
за да нарисуваш ново начало.
Сънища вълшебни се реят в нощта,
птича песен акварелно рисувам;
пътека розова нарисувах в съня си,
по която животът ми да поеме най-сетне.



© Лиляна Стойчева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??