Oct 31, 2023, 9:53 AM

Несбъднат вик 

  Poetry » Love
228 0 0

Несбъднат вик!

 

След тебе да обичам друга? Не!

Сърцето ми не ще го изтърпи!

Любов не мога да деля на две!

Но ме боли от твоите сълзи!

 

Обичам те! Дали е грях, не знам!

И да съм с теб душата си бих дал!

Най-скъпото си даже аз ще дам!

Но своята любов не бих продал!

 

Не може друга да те замени!

Сърцето ми едва ли ще приеме

след тебе някоя да бъдеш ти!

Може би ще бъде в друго време!

 

Но нека днес да бъде и сега!

А утре? Утре просто е надежда

за нещо по-добро! Една мечта!

Несбъднат вик в пустиня безнадеждна!

 

30.10.2023 г.

 

 

 

© Георги Иванов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??