Когато времето отмери
акордите на есента,
последни ноти занемели
са златно-жълтите листа.
Животът ми е също пъстър,
напомня есенни листа,
с годините е той по-мъдър
и по-красив през есента.
Във тези златно-жълти шарки
е скрита моята душа,
вълшебни звуци и нюанси
на болка, радост и тъга!
И тази прелестна картина
е вечно в моите очи,
като сияние прекрасна,
като несбъднати мечти!
Мария Мустакерска
© Maria Mustakerska All rights reserved.