Jan 27, 2015, 8:23 PM

Нещо друго 

  Poetry » Love
257 0 0

          Нещо друго


Но аз не търся твойта обич

и за какво ми е дори не зная,

аз искам всяка нощ да се страхувам,

че утре просто ще те няма.


Да те споделям с някоя друга,

да си повтарям,че я няма,

да те преследвам денонощно,

за да не почна да скучая.


Аз търся нещо да се случи,

от там да почна да ридая,

да имам за какво да страдам,

иначе не чувствам,че сме двама.


Да те изгоня да се върнеш,

да ми повтаряш,как за тебе друга няма,

да съм единствена сред всички други,

такъв ли е животът ми накрая.


Какво да правя с твойта обич,

от днес да почна да мечтая,

пази си я за някоя друга,

със теб аз искам да играя.

 
 
 

© Петя Петкова Димитрова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??