Какво ми трябваше на мене? Усмивка кратка и едно сърце!
Какво ти трябваше на тебе? Целувка сладка и едно момче!
Но получих ли това, което исках? Само първото ми даде ти.
А ти получи ли, каквото имах? Да. Дори и моите мечти!
Сега, когато си далече, искаш всичко ти от мен -
любов, живот и огън вечен. Остави ме в твоя плен.
Сега, когато мен ме няма, какво поисках аз от теб?
Само обич, без измама, а получих планина от лед!
Сега ме молиш, аз те моля, и какво ли чакаме сега?
От теб желание, от мене воля, да бъдем с теб една съдба.
Защо ли стигнахме дотук, защо ми причини това
да бъда сам, да съм без тебе, сама да си и ти сега!!!
© Васил Спасов All rights reserved.