13.08.2008 г., 22:36 ч.

нещо ново 

  Поезия
763 0 1
 

Какво ми трябваше на мене? Усмивка кратка и едно сърце!

Какво ти трябваше на тебе? Целувка сладка и едно момче!

Но получих ли това, което исках? Само първото ми даде ти.

А ти получи ли, каквото имах? Да. Дори и моите мечти!

 

Сега, когато си далече, искаш всичко ти от мен -

любов, живот и огън вечен. Остави ме в твоя плен.

Сега, когато мен ме няма, какво поисках аз от теб?

Само обич, без измама, а получих планина от лед!

 

 

Сега ме молиш, аз те моля, и какво ли чакаме сега?

От теб желание, от мене воля, да бъдем с теб една съдба.

Защо ли стигнахме дотук, защо ми причини това

да бъда сам, да съм без тебе, сама да си и ти сега!!!

© Васил Спасов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??