Aug 28, 2024, 8:05 AM

Неслучайност 

  Poetry » Other
166 1 2

Дъжд.

Цяло ято от капки

ромолят... ромолят...

Уморен от слушане джаз,

съдира паяжините

на лятото,

срамно изплетени

в пиянски екстаз.

В края на лятото

небето плаче

за още мъничко грях.

Целуваш жадните устни

на златна кленова есен.

Може би е от края на лятото.

Но никак не е случайно.

 

 

Весела ЙОСИФОВА

© Весела ЙОСИФОВА All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??