Sep 24, 2007, 9:26 AM

Несподелена любов 

  Poetry
1027 0 0
Несподелена любов


Знам, че твоето сърце

се вълнува от друго момче

и че твоята уста

шепне друго име във нощта!


Знам, че твоите очи

имат различни мечти

и че твоята душа

желае друг на света!


Знам, че щом се спусне нощта,

той се връща при тебе в съня!

И тогава пламват искри,

а той ти сваля звезди!


Но спри се за миг и разбери,

че някой друг го боли

и страда по теб във нощта,

преоткрил случайно любовта!


Спри се и ме погледни!

Виж себе си в моите очи!

И ако нещо в теб се промени -

прегърни ме и ме целуни!!!

Nick Dracula

© Антон Городецки All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??