Несподелена любов
Знам, че твоето сърцесе вълнува от друго момче
и че твоята уста
шепне друго име във нощта!
Знам, че твоите очиимат различни мечти
и че твоята душа
желае друг на света!
Знам, че щом се спусне нощта,той се връща при тебе в съня!
И тогава пламват искри,
а той ти сваля звезди!
Но спри се за миг и разбери,че някой друг го боли
и страда по теб във нощта,
преоткрил случайно любовта!
Спри се и ме погледни!Виж себе си в моите очи!
И ако нещо в теб се промени -
прегърни ме и ме целуни!!!
Nick Dracula
© Антон Городецки Всички права запазени