Jan 10, 2013, 12:41 AM

Несъвместими 

  Poetry » Love
557 0 4
 
 
Несъвместими сме. Отчайващо. Доказано.
И нищо, че понякога осъмвам
в ръцете ти, пречупени от сънища.
Каймакът на вината после пари.
Разбъркваш ме в деня си. Побеждаваш.
А после... 
После оцеляваш.
Несъвместими сме. Отчайващо. Доказано.
И нищо, че в тълпата те съзирам,
а те няма.
А после ми горчи от тишината ти. 
И самонаказана,
натъпквам мислите за тебе
ненужно в дъното на тялото.
Ужасно много липсва... да те има.
На крайчеца на някой друг живот.
Без погледа ти, ненамерено се търся.
И все ще се науча на любов.
Несъвместими сме. Отчайващо. Доказано.
И нищо, че понякога успяваме
среднощно да зашепнем в мислите.
Да си без мен е болка... и спасение.
Да съм без теб прилича на присъда.


~Endless~

© All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??