Apr 22, 2009, 12:14 AM

Невинно 

  Poetry
558 0 9



Летен дъжд
лицето ти гали,
с притворени очи
усмихваш се.
Между устните ти,
капчица се спира -
ще я подариш ли
на моите...

 

 

 

© Ласка Александрова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??