Наляво-надясно.
Ех, че е тясно!
Три поколения -
в панелен блок.
Не стигнаха точките
от жилищния влог.
Бабата вече дете
мисли само какво ще яде.
В главата й болести,
от нея не мож се вреди -
лекарят вкъщи виси.
Момчето вече ерген
не иска срещи,
а вечеря на свещи.
Иска дом и жена. Прав е.
Двамата с мъжа -
бегом от дома. Няма лъжа.
Отиваме си на село -
да сторим още едно добро дело!
© Василка Ябанджиева All rights reserved.
Оценявам!Поздрави! Хубава и спокойна вечер!