Sep 28, 2023, 9:05 AM

Невъзможна любов 

  Poetry » Love
266 0 0
Невъзможна любов

 

Отдавна чувствата във мен умряха,
пустиня е и моето сърце.
Като пясък те се разпиляха
от вятъра във бурното море!

Обичах те! Сгреших ли аз, не зная!
Друг мъж обичал ли те е така?
Мислех си, че с тебе ще съм в Рая!
Живях във Ада с дяволска жена!

Днес мога само да ти пожелая
това, което ти направи с мен
Съдбата ще го върне, и го зная!
Ще те боли и тебе някой ден!

Но всъщност нека Господ да решава
кой бил е прав и кой е бил сгрешил!
Любов за милостиня се не дава!
До тука всичко аз съм ти простил!

От тук на татък аз ще продължавам
по пътя си, дори да бъда сам!
И пак любов и обич ще раздавам,
и тях ще има на кого да дам!

 

27.09.2023г.

© Георги Иванов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??