Nov 4, 2014, 10:44 PM

Никога 

  Poetry » Love
387 0 0

Ти си тук -

протегна ли ръка и ще те имам.

Липсва ми да вярвам в теб.

© Христина All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??