Apr 25, 2014, 8:14 PM

Никога не е късно... 

  Poetry » Love
415 0 0

Как си, ме попита една приятелка.

Самотен и щастлив.

Щастлив, че ми пише една душица скъпа,

една учителка любима и красива.

И това ме радва, защото е добра към мен.

Винаги си била добра към мен.

Знам, че търсиш още любовта.

Любовта на живота си.

Никога не е късно да се влюбиш в човека,

който ще те направи щастлива.

Никога не е късно да намериш

принца на своите мечти.

Той ще те накара пак да се родиш,

за да започнеш нов живот,

в един нов свят.

Света на любовта.

© Наско кирилов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??