Никой бивш не ме интересува –
аз искам само теб!
И зная, колко скъпо ще ми струва,
да се боря с планини от лед!
Те са като препятствие за двама,
ще бъде трудно да ги разруша.
Но какво да правя като избор нямам,
освен да продължавам да греша!
Сякаш котва си закотвил в сърцето
и за миг не си отиваш ти от там!
С теб цялото ми тяло е заето
и докога ще е така, не знам?!
© Красимира Петкова All rights reserved.