Feb 13, 2007, 3:06 AM

НИМА? 

  Poetry
701 0 11

Да те очаквам всеки път наивна и смирена?
Добра да бъда, готова да прощавам всеки грях?
Нима грехът се стапя, щом ти е простено
и всичко се превръща във отвеян прах?

Нима когато всеки път хлопне се вратата
и изчезнеш в нощния пустинен мрак,
за компания ще повикам при себе си тъгата?
Такава бях преди. Отдавна бях...

В мигове, в които мислех, че безумно те обичам
и чувствах се щастлива с мислите по теб.
Сега болят нозете ми от дълго тичане.
Не искам твойта милост, тя не е за мен!

© Сияна Георгиева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??