May 26, 2006, 11:16 AM

Нима!? 

  Poetry
596 0 2

   Нима!?

   Моята душа е още много разпиляна,
   не зная откъде отлитам и накъде летя.
   Поглеждам в огледалото и виждам само вятъра,
   преплитащ тихо пръсти в мойта суета.

   Страх ме е да бъда смела в този свят на грешки,
   дали греши страхливият, когато не е смел?
   Нима смъртта е страшна? Нима човек е нещо?
   Нима си дал на Господ, да съдиш, че е взел?...

© Владислава Генова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
  • Не се страхувай от грешките, те са просто уроци, които е трябвало да научим :* Страхотен стих
  • Да !
Random works
: ??:??