Jun 11, 2012, 12:48 PM

Нищо не може да ме спре 

  Poetry » Love
914 0 1

 

 

 

 

Нищо не може да ме спре

да те обичам и желая.

Дори любовта ти да умре,

моята ще е жива, зная.

 

Нищо не би могло да ме прекърши 

в студени декемврийски дни.

Дори пролетта да свърши,

лятото ще гали твоите очи.

 

Нищо не може да ми забрани 

да сънувам допира ти нежен.

И дори любовта да ме рани,

не бих забравила погледа небрежен.

 

Нищо и никой няма да ме промени,

дори с друга живота да поемеш.

Аз цял живот ще те обичам, разбери,

частица от моята любов ще вземеш.

© Иваничка Петкова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??